fbpx

Het god brein

Het zijn Mozart en Picasso, de yogi’s en de mysticus die ons de ongekende mogelijkheden laten zien van het menselijk bestaan. De bijna bovennatuurlijke gaven en intelligentie is niet uitsluitend voorbestemd aan een selectie bevoorrechte individuen, we zijn allemaal geprogrammeerd voor verlichting! Maar daarvoor moeten wij wel onze emoties en trauma’s helen en daarmee onze bagage laten varen.

Zodra we steeds meer in deze hogere breindelen gedijen worden we minder vatbaar voor de tirannie van onze emoties. We voelen van nature compassie, vreugde, creativiteit en zingeving.

We kunnen ons beperkte wereldbeeld laten varen en begrijpen ons bestaan vanuit een groter geheel. We worden ondersteunt tijdens onze reis naar zingeving en verlichting door een intelligentie die groter is dan onszelf. We zien de schoonheid en de mogelijkheden van dit leven en claimen onze plaats terug in het paradijs, wat we nooit verlaten hebben.

Het verschaft ons toegang tot de ongekende mogelijkheden die we hebben als mens, uiterst belangrijk voor de grote verandering die we doormaken, ik denk dat we in de toekomst veel meer van dit “god brein” gebruik gaan maken, maar het is belangrijk om er nu al mee te beginnen.

Ook interessant

Ons brein repareren

Onze lagere breindelen blijven dezelfde oude verhalen en overtuigingen herhalen, pas wanneer we toegang krijgen tot onze hogere breinfuncties kunnen we onze zware bagage afschudden.

Lees verder

Job van Sas

Sjamaan

Voedingsdeskundige

Lifestyle coach

Vega(n) Chef

Het verruimen van bewustzijn en
levenskwaliteit vergroten
dat is mijn doel

Job van Sas

mijn favorieten
Helende reis